Чому дитячі майданчики такі важливі? 

12.05.2024

В сучасному світі діти щоденно зіштовхуються з безліччю стресів – простором міста, швидким ритмом життя, та часом з банальною нудьгою. Саме тому їм необхідні місця, де буде цікаво, комфортно і безпечно проводити вільний час. 🤷🏼‍♀️

Дитячі майданчики Happy Park за останні роки стали невід’ємною частиною міського простору! 🫶🏻

Звичайно, діти приходять на майданчик, перш за все, аби пограти, тому ми дбаємо про високу ігрову цінність наших продуктів! Обов’язковим арсеналом є ігрові комплекси, що дають дитині простір для вибору сценарію на свій смак і темперамент.

Рухову активність на майданчику забезпечують гірки та гойдалки, а спокійніше проведення часу – пісочниці та комплекси з рухомими елементами. Останні, крім розважальної, виконують ще й освітню функцію – в процесі гри діти пізнають світ, набувають нового досвіду, і реалізують тягу до творчості.

Ще одне важливе завдання дитячого майданчика – наблизити дітей до природи і переключити їхню увагу зі смартфонів на цікаве дослідження навколишнього світу.

Дитячий майданчик – це також місце для спілкування. Тут вчаться знаходити спільну мову діти різного віку, що допомагає їм у подальшому вибудовувати комунікацію також поза ігровим сценарієм. 

У цьому дописі згадані комплекси

Консультація
Залиште свої контакті дані нижче у формі. Ми зв'яжемось з Вами та надамо необхідну інформацію
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. 15-го Квітня 6, Тернопіль