Разом легше творити великі справи!

Дитячий майданчик для ТРЦ "Майдан" в Червонограді не лише наймасштабніший за обсягами, але й перший реалізований проєкт після 24 лютого 2022 року.
14.03.2024

Дитячий майданчик для ТРЦ “Майдан” в Червонограді не лише наймасштабніший за обсягами, але й перший реалізований проєкт після 24 лютого 2022 року.

3 Галжитлобуд ми співпрацюємо останні три роки та виконували численні проекти по Львову та Новому Роздолу. В місті Червоноград Галжитлобуд здавав новозбудований ТРЦ «Майдан», до якого бонусом на баланс міста передавав дитячий майданчик площею 1500 м.кв., що і було сферою нашої відповідальності.

Договір був підписаний у січні 2022 року, а монтажні роботи розпочались 23 лютого 2022 року. Коли наступного дня розпочалось повномасштабне вторгнення, ми заморозили роботи та відновили їх вже в травні, а 10 червня 2022 відбулось відкриття.

Подібні проєкти доводять, що дитячий майданчик не лише для парків та житлових кварталів, але є своєрідним магнітом для торговельно-розважальних центрів. В тісній співпраці з забудовником, підрядниками, власниками обʼєкту, міською владою, ми працюємо над тим, щоб поняття «діти війни» не було синонімом жаху, безнадії та покинутості.

Соціальна складова Happy Park надто важлива – це місія, з якої все і починалось 6 років тому!

photo_2024-03-15_00-57-10
Консультація
Залиште свої контакті дані нижче у формі. Ми зв'яжемось з Вами та надамо необхідну інформацію
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. 15-го Квітня 6, Тернопіль