Дитячий майданчик для Дмитра Підручного!

31.03.2024

Знайомтеся! Це Підручний Дмитро – тернополянин, чемпіон світу з біатлону, Заслужений майстер спорту України, волонтер, чоловік та батько двох чудових діточок! 🤗

«В дочки був день народження, – каже Дмитро, тому я звернувся в Happy Park для того, щоб їй запрезентувати подарунок і знаю, що Happy Park дуже якісно все роблять і плюс те, що є індивідуальне замовлення і підібрали те, що якраз потрібно для моїх двох дітей. Не тільки для старшої Ірини, але і для молодшого Володі. І тут все, що треба для них є і тепер вони можуть спокійно вдома гратись поки батьки займаються якимись важливими справами. 

Як тільки привезли майданчик, діти не могли дочекатись того, коли вже його змонтують і вони зможуть його випробувати. І особливо молодший, син, він буквально 15 хвилин не міг заспокоїтись, що майданчик готовий чи ні. І емоції звичайно що були тільки позитивні і кожен день вони просинаються з тим, що треба йти на майданчик. 

Ми задоволені роботою, індивідуальним підходом і тим, яка якість, як получилась продукція: майданчик, пісочниця. І головне, що задоволені наші діти!» 

Для нас найважливішим є – коли задоволений клієнт і щасливі діти, які граються на нашому майданчику. 

Консультація
Залиште свої контакті дані нижче у формі. Ми зв'яжемось з Вами та надамо необхідну інформацію
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. 15-го Квітня 6, Тернопіль