Переваги власного виробництва? ☝🏻

Компанія Happy Park - це закритий цикл виробництва від 3D-моделювання до монтажу майданчика. І ми гарантуємо якість виконання робіт на кожному з етапів. 
03.04.2024

1. Індивідуальне замовлення може виконати лише виробник, адже переважна більшість компаній на ринку пропонують лише стандартні готові моделі та комплекси без можливості врахування побажань клієнта. 

Модифікації, комплектації, висота, альтернативи, колір, брендування – все узгоджується з замовником. 

2. Терміни. Лише виробник може гарантувати обумовлений термін виконання замовлення, адже ми не залежимо від компаній-підрядників або транспортних компаній. 

Кейс з особистого досвіду – термін від звернення до монтажу модифікованого під замовника комплексу з групи елементів становив 5 днів. 

3. Прямі гарантії виробника переважають дистрибуторські гарантії посередника через особисту впевненість в матеріалах, комплектуючих, компетентної збірки та професійного монтажу елементів дитячого майданчика. 

4. Ціна виробника – без будь-яких надбавок. Ви можете бути впевнені, що не переплачуєте за посередництво інших компаній. 

5. А ще власне виробництво – це наша персональна відповідальність, яку неможливо перекласти на когось іншого. 

Компанія Happy Park – це закритий цикл виробництва від 3D-моделювання до монтажу майданчика. І ми гарантуємо якість виконання робіт на кожному з його етапів. 

Інші дописи

Консультація
Залиште свої контакті дані нижче у формі. Ми зв'яжемось з Вами та надамо необхідну інформацію
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. 15-го Квітня 6, Тернопіль